dimarts, 17 d’octubre del 2017

9 D'OCTUBRE

Com cada any, tota la Comunitat Educativa del CEIP Lluís Vives celebra el 9 d'octubre, coincidint amb les festes del nostre barri, El Llombo.





Les activitats que vam fer durant el matí del divendres 6 d'octubre són les següents: 



  • CERCAVILA DE L'ALUMNAT D'EDUCACIÓ INFANTIL: Els més menuts del CEIP Lluís Vives participen en una cercavila al voltant dels carrers del barri. Els alumnes de 6é, els acompanyen amb la nostra Batukada. 


  • MURAL COL·LABORATIU COMMEMORANT EL 9 D'OCTUBRE: Tot l'alumnat del centre, des de 3 anys fins a 6é, participa en l'elaboració d'un mural col·laboratiu. Este any, cada alumne ha pintat dues flames per poder posar-lo a una gran flama que hem fet amb suro. 


  • ESMORZEM ORXATA I FARTONS: Un any més, hem esmorzat orxata i fartons, tots junts al pati. 


  • ARRIBADA DE LA FLAMA I EL CABET DE JOAN FUSTER, I BALL DELS CABETS: Des del Casal Jaume I d'Ontinyent, cada any, arriba la flama al nostre centre i a més, este any ens ha acompayat el cabet de Joan Fuster. Els nostres alumnes de 6é lligen un manifest a favor de la nostra llengua i ens regalen el ball dels Cabets. 


  • PROJECTE DE CUINA: Com a novetat durant el curs 2017-2018, tot el centre ha encetat un nou projecte dedicat a la cuina amb els menuts. L'alumnat de 1r de Primària ens han preparat la "Mocadorà" per a tots els seus companys i companyes. 


Ací teniu un vídeo amb una recopil·lació de fotos per recordar aquest dia.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada